Нелина и Кристиан гостуват в “Автограф”

Нелина и Кристиан гостуват в “Автограф”

Броени дни преди старта на новата учебна година в “Автограф” гостуват Нелина и сина й Кристиан. Певицата разкрива какви вълнения има покрай грижите за своя ученик и как се подготвят за предстоящия пети клас.
Кристиан споделя, че не мисли да наследи кариерата на майка си, защото се увлича не по пеенето, а по актьорството. Казва, че обича да слуша музика, но харесва предимно рок и рап. Признава, че той и неговите приятели не слушат попфолк, но въпреки това е много горд, че неговата майка е толкова известна и обичана певица от този жанр.
В “Автограф” Нелина и Кристиан разказват за своята лятна почивка, която е била много ползотворна и за двамата. Първоначално са посетили българското Черноморие, в Царево, а след това са били на екскурзия в Италия на остров Сицилия.

“Главната ни цел беше вулканът Етна. Едно очаквахме, съвсем различно видяхме на място. Оказа се, че въпросният вулкан е от по-раличен вид. Има около триста кратера, които постоянно клокочат, бълват по малко лава и пушек, при което се освобождава напрежението и не е толкова опасно, когато изригва”, припомня си Нелина.

След Етна екскурзията ги е отвела до Таормина и Палермо, където са разгледали местните забележителности. Нелина и Кристиан са много доволни, че са имали едно прекрасно лято, изпълнено с разнообразни преживявания. Крис вече се готви за новата учебна година, а Нелина за професионалните си ангажименти.
Певицата казва, че готви няколко нови народни песни, които ще имат телевизионна реализация близките дни и се готви да издаде нов фолклорен албум. Щастлива е, че последната й попфолк песен “Силните печелят в любовта” се възприема много добре по участията й, въпреки че още няма видеоклип.

“Много съм изненадана честно казано, защото на места вдига хората повече отколкото най-големия ми хит “Бял мерцедес”. Най-много се харесва финала на песента с гръцката част, което ми напомня, че много отдавана не съм правила такива ала гръцки песни. Опитвах се да създавам повече авторска музика, тъй като в началото повечето ми песни бяха преводни, през 1997-98 и се оказа, че и до ден днешен те се помнят от публиката”, разкрива Нелина.

КАТЕГОРИИ