“Настроение в ритъм” с премиера по “Планета Фолк”

“Настроение в ритъм” с премиера по “Планета Фолк”

През уикенда е премиерата на музикалната програма “Настроение в ритъм”, която Николай Славеев засне на нос Емине и Марина Диневи. Това е 12 самостоятелен албум в музикалната кариера на гласовития певец, а работата върху него продължи близо три години. “Настроение в ритъм” включва 12 преобладаващо бързи и хороводни песни, осем от които са народни. Николай Славеев е автор на два текста, както и на музиката на една от композициите в албума. Музикалният филм “Настроение в ритъм” ще се излъчи в 21.30 часа в ефира на “Планета Фолк”.

Почитателите на Николай Славеев вече успяха да видят дуетът му с Артур, баладата “Приятели завинаги”, в официалния канал Planeta Official и вече изразиха своите адмирации за мелодията. Николай Славеев и Артур са приятели отдавна, живели са 4 години в една квартира и от дълго време са обмисляли да направят нещо заедно. Двамата са много щастливи, че тази тяхна мечта най-накрая е облечена в хубава песен и клип.

В момента Николай Славеев си е взел заслужена почивка и отмаря на язовир Доспат, където се е отдал на своето любимо хоби, риболов. Народният изпълнител вече е в очакване на премиерата на програмата “Настроение в ритъм” и специално за случая е поканил свои приятели, с които да сподели радостната емоция на прясно уловена рибка, гарнирана с хубаво бяло вино.

КАТЕГОРИИ