Най-добрите премиери в YouTube през Зима 2020

Най-добрите премиери в YouTube през Зима 2020

Коледното настроение властва навсякъде, независимо от особеното положение, в което се намират артистите в България. Рестрикциите безспорно влияят на емоциите, но все пак идва Коледа с надежда за по-добро и по-светло бъдеще. Последното издание на класацията Top 5 PlanetaOfficial е посветено на най-успешните премиери през последните месеци. Зима 2020 в музикално отношение ще запомним с мелодични песни и стилни видеоклипове. Първото място зрителите и слушателите в YouTube дават на Емрах за последния му хит “Няма ме”. Лентата се появи точно за рождения ден на певеца и с нея Емрах отбеляза навършването на своите 18 години.

Второто и третото място в зимния ни чарт също са за млади изпълнители и песни, които бяха забелязани от меломаните. S.O.S на Галин и Десита буквално предизвика лавина от положителни коментари в YouTube, а “Тока” на Данна и Маджуна накара младите да съжаляват, че нощните клубове не бяха отворени за Студентския празник, за да се веселят подобаващо.

Зимната класация Top 5 PlanetaOfficial продължава с два успешни международни проекта. Ариа и Menil Velioski заемат четвъртото място с “Imaš sve / Имаш всичко” – песен и клип добре познати, както у нас, така и в съседните Северна Македония и Сърбия. Петата позиция е за Емануела и Kyriacos Georgiou, и техния балкански хит “Граници / Den Mporo”. С него те атакуват музикалните листи в България и Гърция.
Top 5 PlanetaOfficial и най-добрите премиери на “Пайнер” тази зима в YouTube гледайте във вторник по телевизия “Планета” от 18.00 часа, както и в сряда – по телевизия Planeta 4K с начален час 19.00. А ние Ви пожелаваме светли и красиви Коледни празници!

КАТЕГОРИИ