Най-слушаните албуми от Пайнер” в Топ 5 PlanetaOfficial

Най-слушаните албуми от Пайнер” в Топ 5 PlanetaOfficial

Феновете на поп-фолка вече с нетърпение очакват нови музикални албуми от “Пайнер” и ние ще ги окуражим, че съвсем скоро и това ще стане. Музикалната компания е подготвила редица приятни изненади, които преди лятото ще станат факт. Но в края на април решихме да погледнем статистиката на различните стрийминг платформи и да обобщим резултатите с най-слушаните албуми през пролетта на 2021 година.
Първата позиция през април е за “Да гори в любов” на Преслава. Дискът се появи на музикалния пазар на 9 септември 2019 г. и оттогава държи челни позиции сред предпочитанията на меломанините. Освен с хитови песни, “Да гори в любов“ грабна сърцата на публиката и със стилната си визия, за реализацията на която Преслава засне ексклузивна фотосесия. Интересен факт е, че певицата участва в Топ 5 PlanetaOfficial и с още един свой албум – “Как ти стои”. Тази музикална селекция слушателите са поставили на 3-то място.

В понеделник Анелия представи своя актуален хит “Котка”, а нейните почитатели вече се питат дали не е дошло време и за нов албум от нея. В класацията на най-предпочитаните албуми втората позиция е именно за Анелия и за песните в компактдиска “Дай ми още”. Неговата премиера бе през 2018 година и до днес той все още се радва на голям интерес. Не сте забравили, че изпълнителката направи и клубен концерт, в който представи на живо 11 песни под съпровода на музикантите от Дани Милев Бенд.

Още един албум с премиера 30 ноември 2018 година е в Топ 5 PlanetaOfficial и това е “Is This Love” на Фики. Наскоро певецът разкри притесненията си относно едноименната песен и реакциите на журналисти и фенове след появата й. Това обаче не пречи и песента, и албумът “Is This Love” да са сред топ-избора на публиката.
Класацията тази седмица наистина е само с хитови албуми. Петото място в нея е за музикалното бижу на Галена “Кой”. Дискът се появи на музикалния пазар през 2015 година и с право се радва на дълголетие. Песента, дала заглавието му – “Кой” е тотален хит, но в него са включени и още хитове, които и през пролетта на 2021 година са посочвани като предпочитани заглавия.

КАТЕГОРИИ