“Наздраве” от Радко в сезона на баловете

“Наздраве” от Радко в сезона на баловете

Сезонът на баловете тази година абитуриентите ще запомнят и с новата песен на Радко – “Наздраве”. Видеоклипът пресъздава един бурен купон с много емоции и непредвидими обрати. Радко е заложил на провокацията и хумора в музикалната лента, а мелодията носи доста заряд. Автори на песента са Радко Петков и Андреан Стефанов – Андро, а режисьор на видеото е Христо Спиридонов.
2

“От кога чакам такава избухваща песен… Брутална… добре звучи… Харесва ми много… Радвам се, че за първи път от много време чувам песен, в която не се пее само и единствено за секс, изневяра, рев, любов, рязане на вени и т.н. Има хубав глас това момче и има още накъде да се развива…”, пишат феновете в YouTube, а към тях се присъединяват и тези зад граница: “Обожаю смотреть и слушать музыку на вашем канале, вы лучшие… Bravo Radko te sakam…”

След интернет и телевизионната премиера на “Наздраве” в каналите на телевизия “Планета” и PlanetaOfficial през уикенда Радко представи песента и пред публика в родния Троян. Певецът с нетърпение очаква и следващи ангажименти за участия, още повече че съвсем скоро е 24 май.

КАТЕГОРИИ