“Не деля” – ново начало в кариерата на Лазар

“Не деля” – ново начало в кариерата на Лазар

Лазар е щастлив, че новото му лятно парче “Не деля” вече набира все по-голяма скорост и става любимо на меломаните.

“Въпреки, че отново съм автор на музиката, текста и аранжимента на песента, мисля, че тази ми се получи малко по-различна от другите. Доста е смела. Аз по принцип не пея такива неща. Може би, малко по малко се пречупвам и започвам да пея по-провокативни и леко агресивни текстове.”


Певецът е засегнал темата за изневерите в песента, защото смята, че в момента като цяло този проблем в световен мащаб е много актуален. Затова и в музиката немалко поп фолк певци не го подминават в песните си.

“Доволен съм, че текстът на “Не деля” е по-смел и с лека закачка, не е просташки, не е нагъл, а има свежа нотка. Постарахме се, така че мисля, че  се получи много добър проект.”


На въпроса на водещата Галя Димитрова какво дели и какво не би делял в живота си, Лазар отговаря така:

“Опитвам се да деля хубави емоции с приятели, деля позитивни моменти, не деля човека до себе си. Но знаем, че се случват такива ситуации. Не винаги се получава това, което искаме. Въпросът е човек да гледа напред, да е весел, позитивен и мисля, че ще му се получават винаги хубави неща. Иначе и на мен ми се е случвало да деля любов. Беше много отдавна, бях по-млад, по-неопитен.”

“Тъй като съм зодия Скорпион, съм по-емоционален, идваше ми да правя доста неразумни неща. Ако в момента ми се случи, ще реагирам по съвсем различен начин. Няма да обърна внимание и просто ще си тръгна без обяснения. След една такава раздяла не търся вината  и причината само в мен. Смятам, че винаги е двупосочно и двамата имат вина в едни такива ситуации. Случилото се, случило. Продължаваш напред с високо вдигната глава и това е. Както се казва, светът е голям”, казва още Лазар в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ