“Не деля” е лятното предложение на Лазар

“Не деля” е лятното предложение на Лазар

С новия си клип “Не деля” Лазар влиза в летния музикален маратон в официалния канал PlanetaOfficial. Само няколко часа изминаха от премиерата на парчето, а коментарите на меломаните са повече от обещаващи за успеха на “Не деля”:

“Песента е много свежа и динамична, точно за лятото, а това момче започва да ми става един от любимците. Браво!”, “Много ми хареса тази песен, за мен е хит!”, “Добър проект и нещо различно от Лазар. Много ми допадна - и като песен, и като клип. Успех с новия проект”, “Супер е! Ритъмът е много зарибяващ!”

За разлика от повечето летни проекти, заснети край морето, Лазар и режисьорът Радослав Георгиев поставят акцент върху една малко по-различна и модерна концепция. Кадрите са реализирани в индустриална зона, а няколко снимачни сета помагат посланието на песента да бъде предадено по интригуващ начин. Самият изпълнител, както винаги, стои идейно зад този проект. Музиката, аранжиментът и текстът са написани лично от него. Ще успее ли Лазар да влезе в музикалните класации, ще стане ясно съвсем скоро, но със сигурност стартът за “Не деля” е повече от добър.

КАТЕГОРИИ