“Не ме заслужаваш” на Емануела и Константин оглави “Планета Топ 20”

“Не ме заслужаваш” на Емануела и Константин оглави “Планета Топ 20”

Новият лидер в месечната класация “Планета Топ 20” за месец август е дуета на Емануела и Константин “Не ме заслужаваш”. Песента веднага влезе в дискотеките и сърцата на почитателите и определено даде заявка за един от сигурните хитове на Лято 2016. Само за месец видеоклипът към “Не ме заслужаваш” регистрира над 5 800 000 преглеждания в  официалния канал на медията в You Tube – Planeta Official.
Песента “Пей, сърце” на Галена, Цветелина Янева ft. Азис категорично се е настанила на втора позиция като за пореден месец не отстъпва от челните места, безспорно доказателство, че е един от летните хитове тази година.
Третото място е за лидерът на месец юли, “На Египет Фараона” на Галин, който цяло лято звучи в дискотеките и нажежава страстите.

Предложението на Деси Слава, “Отново се родих”, си спечели четвъртото място този месец в “Планета Топ 20”. Певицата участва с още една своя песен, “В друг живот”, която е на 13 позиция. “Няма да ти пиша” на Преслава също запазва своята добра позиция в класацията като този месец тя резервира петото място. Емилия присъства в класацията за месец август с две песни - “Специално за всяка”, която е на шесто място и “California” ft. Цеци - Лудата глава (17 позиция), която е един от ветераните в “Планета Топ 20”. На седма позиция е Фики с “Вертолета”, последван от “Моят мъж” на Анелия и “Кристали”. Певицата заема осма позиция със своето лятно предложение “Гот ми е”.

Десетото място е запазено за Малина ft. Константин и хитовото парче “Давай, питай”, което вече е сред водещите заглавия в плейлистите на DJ-те. На 11 позиция е “За най-красивата принцеса” на Теди Александрова ft. Джордан, а на 12 място - “Бау” на Роксана ft. Funtomas.   

Останалите места в “Планета Топ 20” – Август 2016 са запазени за видеоклиповете на Карлос ft. Яница - “Да разлаем кучетата” (14 място), на Илиян – “Гадже трепач” (15 място), на Мария и Stan – “Страдам” (16 място). Певицата участва и със съвместния си проект с Kyriacos Georgiou ft. Jackpot - “Айде, чао”, класиран на 20 място. “Муцуна” на Джордан е на 18 позиция, а “Ламята” на Борис Дали ft. Цветелина Янева заема 19 място.
Ако сте пропуснали да се запознаете с подреждането на хитовете през август в “Планета Топ 20”, може да гледате чарта и тази седмица в програмата на “Планета HD”, “Планета” ТВ, както и в Planeta Official в YouTube.

КАТЕГОРИИ