“Не се изтриваш” на Преслава загря мрежата

“Не се изтриваш” на Преслава загря мрежата

Преслава представи най-новия си самостоятелен проект “Не се изтриваш” в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube. Песента веднага привлече вниманието на мeломаните и генерира близо 400 000 преглеждания в социалната мрежа за броени часове от официалната си премиера. Музиката и аранжиментът на песента са на композитора Даниел Ганев, а текстът е творческа колаборация на поетесите Анастасия Мавродиева и Петя Радева. Феновете не пестят позитивни коментари за своята любимка и новото й музикално предложение:

“Преслава, уникална си, песента е страхотна! Обичам те!”, “Перфектно изпълнение. Преслава е стилна, изглежда прекрасно, държи се на ниво и има огромен талант! Едно голямо браво за този чудесен проект.”, “Хитът на есента! Харесва ми, че тази година Преслава се върна към старото звучене в песните си.”, “Преслава не е имала толкова силна самостоятелна песен от години! Очаквах, че ще е хит, но този път надмина очакванията ми.”

“Не очаквах такъв проект от Преслава... Клипът е много по-различен от последните ѝ, а това е повече от добре! Няма голотии, с което отново доказва коя е и че може и без тях... Текстът – супер съм доволен, че е точно такъв! Пеенето – безкомпромисно! А музиката – няма да коментирам... Преслава оставя и прави незаличими следи в музикалния бранш.”, “Не помня откога не се бях радвала на песен толкова много, колкото на тази. Завърна се с гръм и трясък!”

За стилното и въздействащо видео Преслава отново заложи на режисьора Георги Марков. За своя стил в “Не се изтриваш” Преслава работи със Стоян Апостолов, гримът е на Цецо Андреев, а косата – на Милена Цекова. По време на снимките на клипа певицата засне и фотосесия с Теди Грозданов.

КАТЕГОРИИ