“Не се търпи” сбъдна мечта на Антонио

“Не се търпи” сбъдна мечта на Антонио

Антонио обеща изненада за публиката и преди дни я поднесе в ефира на Planeta 4K и в официалния YouTube канал на “Пайнер“ – PlanetaOfficial. Това е най-новата му песен, която е озаглавена “Не се търпи“ и е дует с Лорена. Меломаните са категорични, че колаборацията е тотален хит, като някои дори споделят мнение, че това е най-хубавия проект на Антонио до момента:

“Песента е топ. И текст и музика и клип. За Антонио и Лорена съм без думи. Чудесно напасване на гласовете. Браво“, “Ето това искам да чувам от Антонио! Браво момче знаех си че можеш! Продължавай все така“, “Тотален хит. Тази колаборация определено ще даде силен тласък на Антонио. Успех, момче!“, “Неочаквано добра комбинация... Супер готина песен“, “Много хубава и стойностна песен, браво поздравления!“, пишат меломаните в портала за видеосподеляне.


Близо 300 000 вече се насладиха на стилното видео, заснето край морския бряг от режисьора Иван Димитров – Torex. Авторският екип, създал “Не се търпи“ е в състав – музика и аранжимент Деян Асенов, текст - Лора Димитрова , Петър Петров и Александър Попов.

“Не се търпи” — с много любов за всички, които са невъзможно влюбени! На Антонио пожелавам успеха, който заслужава… а той заслужава много! – сподели часове след премиерата Лорена, а певецът призна – Благодаря на целия екип, които бяха част от проекта. И най-вече на Лорена, че сбъдна една моя мечта“.

 

КАТЕГОРИИ