“Не слагай от отровата“ събра отново Джена и Андреас

“Не слагай от отровата“ събра отново Джена и Андреас

Седем години след появата на тоталния хит на Джена и Андреас - “Да те прежаля“, изпълнителите отново се събраха, за да зарадват своите почитатели. “Не слагай от отровата“ е озаглавен техният нов дует, който от днес може да бъде гледан в PlanetaOfficial в YouTube и в ефира на “Планета HD” и “Планета“ ТВ. През годините интересът на публиката към създаването на втори съвместен проект е изключително голям, но по думите на Джена, сега се е появила точната песен, за да бъде осъществен такъв. Като изпълнител, който винаги е държал на качествената и стойностна продукция, която представя, певицата взема активно участие в създаването на музиката и текста на песента, заедно с авторския екип, на който се доверява - Йорданчо Василковски – Оцко /музика и аранжимент/ и Анастасия Мавродиева /текст/.
Впечатление на зрителите със сигурност ще направи и ефектното видео, създадено от режисьора Георги Марков. Снимките са реализирани на кариера край София, както и в Ботаническата градина в столицата. Тази част отново прави лека препратка към “Да те прежаля“, чийто видеоклип бе заснет в Ботаническата градина в Балчик.
Новата лента представя и нова визия на Джена. Певицата отново се завръща към шоколадовия цвят на косите си, а заслуга за това имат Венелин Кондаков и Здравко Куманов от Galleria Hair Studio. Стайлингът на изпълнителите е поверен на Стоян Апостолов, а гримът е на Методи Шопов. Фотообективът на Виктория Сиракова пък пренася меломаните на снимачната площадка, а снимките ще бъдат обединени в нова фотосесия на Джена.

КАТЕГОРИИ