“Не те боли” от Джордан

“Не те боли” от Джордан

Най-новият клип на Джордан “Не те боли” вече е факт в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube. За по-малко от 24 часа парчето успя да нажежи социалната мрежа с близо 100 000 преглеждания и донесе много положителни емоции на изпълнителя. Коментарите на неговите почитатели определено го накараха да се почувства удовлетворен от свършената работа:

“Джордан, какво направи? Чакането го забравих, песента е супер хит! Успех на парчето.”, “Определено най-добрият му проект. Нещо различно, връщащо жанра доста назад, когато бе в пика си - всяка втора песен добиваше страшна популярност още от излизането си. Доказателство, че старото все още е комерсиално сред малкото изпълнители, залагащи на това. Адмирации за проекта!”

“Нещо хубаво и различно! Това момче няма слаба песен! Продължавай все така!”, “Не се сещам за песен на Джордан, която да не е пръснала дискотеките.”, “Браво, Джордан, ще се наредиш до актуалните, само вярвай в себе си, защото си можещ и талантлив!”, “Много яко и свежо парче. Зарибява още от първо слушане. Все пак е Джордан, слабо при него - никога!”

За музиката и аранжимента на “Не те боли” Джордан се довери на композитора Даниел Ганев, а текстът е дело на Петя Радева и Александър Попов. Режисьор на ефектното видео е Людмил Иларинов - Люси, който е заложил на интересен сюжет.

снимки: Теди Грозданов

КАТЕГОРИИ