Нелина: Човек не трябва да тъпче на едно място, а постоянно да опитва нови неща

Нелина: Човек не трябва да тъпче на едно място, а постоянно да опитва нови неща

“Мисля, че човек не трябва да тъпче на едно място, а постоянно да опитва нови неща, защото иначе за какво ти е този живот“, откровено споделя Нелина в свое телевизионно интервю.

Певицата не крие, че самата тя винаги се старае да открива нови пътища, да търси различното, защото в противен случай, когато човек заоре на едно място, му става скучно и безинтересно. Изпълнителката дори дава пример със себе си – началото на кариерата й е било основно с фолклор, но след това е решила да разгърне своя диапазон и го е обогатила с изпълнения на гръцка, сръбска, балканска музика, поп фолк и др. Водещата Маги Сидерова провокира Нелина и с въпрос за това няма ли се поддаде на актуалната рап вълна, а звездата на телевизия “Планета“ й припомня, че още през 1993 година е представила такъв тип парче с формация “Фаворит“, озаглавено “Мамена и лъгана“.

Нелина засега не разкрива музикалните си планове за 2019-та, но споделя, че е щастлива от реализацията на своя актуален поп фолк проект - “Имунитет“. В основата му лежи посланието, че трябва да има любов, защото без нея не можем.

“Имунитет трябва да има към много неща, защото стреса ни дебне отвсякъде. Трябва да сме малко по-търпеливи, спокойни, толерантни и да се уважаваме повече един друг, и така може би нещата ще се оправят“.

КАТЕГОРИИ