Нелина: Два мига да имаш истинска любов, значи не си живял напразно

Нелина: Два мига да имаш истинска любов, значи не си живял напразно

Музикалният гост в “Автограф“ тази седмица е Нелина. Певицата прави равносметка на изминалата година и казва, че е доволна, защото като цяло е имала много работа и срещи с нейните почитатели по всякакви хубави поводи, успоредно с това е успяла да откликне и на няколко благотворителни концерта в цялата страна за хора, които имат необходимост от помощ.

“И това е най-малкото, което мога да направя, за да бъда полезна на такива хора. За жалост държавата е абдикирала от проблемите на повечето хора и се налага да се намират алтернативни начини. Аз съм на мнение, че човек трябва да прави каквото му е по възможностите, пък да става каквото ще. Освен работата, през 2018-та успях да си почина добре. Ходих в Тайланд и в Тенерифе, Малдивите. И със същата прекрасна компания, и тази година планираме едно пътуване. Отново ще е около рождения ми ден. Избрали сме Сейшелите като дестинация. Много ми хареса миналата година, за първи път празнувах в чужбина. И тази година пак съм в очакване да ми се случи нещо интересно, защото около рождените дни има една сатурнова дупка, която не е най-хубавото за този, който очаква нещо да празнува и отбележи. Но пък аз си изкарах много хубаво миналата година. Дай, Боже и тази година да е така”, казва Нелина.

В края на миналата година заедно с нейните приятели от оркестър “Павликени”, певицата разказва, че е успяла да запише три нови народни песни. Но тъй като са много весели и забавни, изчаква да се раззелени природата, за да бъдат снимани видеоклиповете им навън.

“Имам планирани и две по-сериозни песни в отговор на тези хора, които останаха недоволни, че миналата година съм направила една единствена народна песен и то така доста щекотлива - “Како Николинке”. За тяхно сведение мога да кажа, че това е най-поръчваната ми песен през последната половин година и съм много щастлива от това.”

Нелина разказва за най-новата си песен със заглавие “Имунитет”, която е в колаборация с Йорданис Агапитос - много добър гръцки изпълнител, който е харесван тук в България и много често канен да гостува.

“Когато чух мелодията, която Боби Павлов ми прати, тя ме грабна. Много игрива, забавна и запомняща се и казах: “Да, искам това парче.” Много е мелодично и далеч от масовата музика, която в момента се създава. Аз от край време съм мелодичен изпълнител и не се пускам по течението. Първо искам на мен да ми хареса, искам да ми е кеф, когато изпълнявам нещо. “Код червено” например е една песен, която не се върти много, но като отида на участия, хората задължително ми я искат. За мен това е най-високата оценка”, признава певицата пред водещата Галя Димитрова.

Текстът на “Имунитет” е написан от Петя Радева, с която за първи път Нелина работи и се радва, че Боби Павлов й е предложил този тандем. По думите на звездата на телевизия “Планета” се е получила, свежа песничка, с лека закачка, за която феновете казват, че е нещо хубаво и различно.

“Много ми беше важно това, защото не ми е приятно когато слушам агресивни песни, идва ми в повече. И затова реших, че имам нужда от нещо по-приятно. Хем да го държиш изкъсо мъжа, хем накрая с едно намигване да му кажеш: “И все пак важна е любовта. Всичко друго може да се коригира, стига човек да има желание.” Трябва да има любов, защото живота затова си струва. Два мига да имаш истинска любов, значи не си живял напразно. Аз също мога да се похваля с такива мигове. Има хора, които никога не са се влюбвали, никога не са били щастливи. Всяко нещо си има цена и човек, за да получи нещо, трябва да му стиска да плати цената за това. Няма лесно на този свят. Ако беше лесно, нямаше да е на нас. Има и такива, на които им е дадено всичко да им е наред, но единици са тези хора. Те са просто големи късметлии и щастливци. Останалите трябва да се трудим, за това, което искаме и няма нищо лошо в това”, казва още Нелина в “Автограф“.

КАТЕГОРИИ