Нелина и Лазар за любовта

Нелина и Лазар за любовта

Нелина и Лазар застанаха пред камерата на “Звездно”, за да споделят своите вълнуващи любовни истории. Поводът за тази среща бе партито по случай петия рожден ден на светското списание ”Love Style”. Нелина започва разговора за любовта като цитира думите на своята колежка Ивана:

“Най-хубавото нещо, заради което човек си струва да живее е любовта - казва Нелина и допълва - И аз споделям това мнение на Ивана и мисля, че всеки миг, изживян с любов, наистина си струва. В такива моменти човек се зарежда вътрешно и след това, когато дойдат разделите и драмите, тогава пък се появяват най-хубавите песни, поне в моя репертоар.”


Звездата на телевизия “Планета” с усмивка си спомня, как неин познат я помолил да подготви една любовна песен и в следващия момент се оказва, че всички балади, които има, са драматични, за раздели:

“От щастието най-боли, когато гледаш го от страни...”, “Гръм да беше те ударил...”, “Добре, че вали и сълзите ми скрива...”

Певицата не крие, че въпреки драматизма, баладите са едни от любимите й песни, нищо че са за раздяла.

“Все пак те са пропити с много чувство и всичко онова, което си вложил в любовта и в човека, който си обичал през цялото време на връзката. И аз съм имала такива хубави моменти. Синът ми е плод на една голяма, красива любов и мисля, че това е най-красивото цвете на любовта в живота на всяка една жена.”


Лазар признава пред водещата Петя Костуркова, че неговите любовни истории винаги са завършвали трагично. Той не обича да се връща към миналото и искрено вярва, че бъдещето ще го изненада с нещо хубаво:

“Пожелавам на хората да се обичат, разбира се, да обичат повече себе си, защото някой път се налага да бъдем егоисти. Важно е да има даване и взимане, чувствата да са взаимни.”

Лазар разкрива, че неговата любима любовна мелодия е “Само ти” и това е песента, която подарява на слушателите на хубавата музика. Може би, защото е много лична и е вдъхновена от една раздяла, от един драматичен момент в своя силна връзка.

“На нас музикантите ни дай да има драма, да ни е кофти и веднага идва Музата”, казва още Лазар.

КАТЕГОРИИ