Нелина подарява нов видеоклип преди Коледа

Нелина подарява нов видеоклип преди Коледа

“Любовта е по-важна от всичко“ - това послание отправя Нелина със своя най-нов поп фолк проект. Песента е със заглавие “Имунитет“ и е дует с младия гръцки изпълнител Iordanis Agapitos, а видеоклипът й вече може да бъде гледан в PlanetaOfficial в YouTube. За този проект Нелина се доверява на хитмейкъра Боби Павлов, а текстът е създаден от Петя Радева. Пред www.planeta.tv, изпълнителката споделя:

“Напоследък срещаме все повече агресия около себе си и затова ми се искаше новата ми песен да бъде нещо свежо и с позитивно послание. Особено сега, в навечерието на празниците. Още когато я пуснах на мои близки, те я харесаха от първо слушане и по време на разговора ми хрумнаха част от идеите за сценария. След това с режисьора Йордан Петков създадохме цялостната концепция, а това, на което особено държах бе финалът да бъде с щастлив край. Понякога макар и несъзнателно, човек вербално наранява половинката си, но в крайна сметка всеки греши, а любовта е по-важна от всичко“.

За това, че екипът се справил повече от добре говорят и първите оценки на публиката в портала за видеосподеляне:

“Поздравления. Песента и клипът са повече от прекрасни. Получил се е прекрасен дует. Много ритмична и завладяваща, а Нелина е много артистична и красива. Желая успех“, “Песента е много яка“, “Браво, Нелина нещо, хубаво и различно“, “Уникална и прекрасна, както винаги. Продължавай в същия дух, миличка. Страхотни сте и двамата. Очаквам в скоро време още един подобен дует“, “Този път уцели в десятката с хит“, пишат меломаните.

Визията на Нелина в “Имунитет“ е много различна и също печели комплиментите на публиката. Гримът е на Борислав Соколов – Бони, а косите – на Стелияна Младенова.

КАТЕГОРИИ