Нелина разкрива неочакван талант

Нелина разкрива неочакван талант

Нелина ще изненада своите многобройни почитатели с детските си рисунки, които показва в новия брой на предаването “Бащино огнище”. Певицата разкрива, че именно рисуването е било нейната най-голяма детска страст.

“Докато завърша 11-ти клас всички мислеха, че аз ще ставам художник. Рисувах непрестанно, и вкъщи, и на училище. Първата ми любима тема беше провокирана от братовчед ми Милен, който постоянно рисуваше коне. Започнах да ги изобразявам и аз, а след това продължих със скици на любимите литературни герои, Моливко и Сръчко. По телевизията пък ме впечатляваха други персонажи – Бенджи, Закс и Звездният принц, които също рисувах.”

Сред многобройнте рисунките на Нелина са още Изаура, от нашумял телевизионен сериал, Винету, Индиана Джоунс, дори Бай Ганьо.

“Хубаво е, че не съм се ограничавала само в една посока. Ето тук и една хубава мома в народна носия. В гимназията бях изключително впечатлена от моя преподавател по немски език, г-н Димитър Волф, на когото съм посветила един портрет. Той беше много строг, но изключителен педагог и съм му много благодарна за всички знания, които съм придобила в неговите часове.”

Нелина показва и своя първи автопортрет, който е открила сред рисунките, които грижливо е запазила от това време.

“Аз рисувах и в часовете, докато ни преподаваха. Това беше най-любимото ми занимание до 11 клас, преди да започна да пея, което правя до ден днешен.”

КАТЕГОРИИ