Нелина с песен-благодарност към феновете

Нелина с песен-благодарност към феновете

Нелина избра да представи своята най-нова песен “Верни приятели” на Велики четвъртък. Датата не е избрана случайно, защото мелодията е своеобразен подарък-благодарност към многобройните почитатели на певицата за безрезервната им подкрепа през годините. Нелина обаче, ще се наслаждава на премиерата на “Верни приятели” в официалния канал PlanetaOfficicial в YouTube, защото вече е в Мароко, където ще прекара Великденските празници. Този път тя не е в компанията на своя син Кристиян, а е с приятелки. 

Идеята за “Верни приятели” се ражда съвсем спонтанно след като signal.bg излъчи за Фолклорна песен на годината - “Слънцето трепти” в началото на 2017 година. Едно изключително признание, което идва при Нелина за трети път, след като със същия приз през годините бяха отличени още два фолклорни бисера в нейния репертоар - “Караджа дума Русанки” и “Намислил Стоян да иде”. 

“Верни приятели” е авторска песен по музика на Красимир Христов и аранжимент на Димитър Милев. Хубавият текст е плод на творческата колаборация на Нелина и Пейо Пеев. Видеоклипът е заснет със специалното участие на музикантите от оркестър “Павликени”, приятели на Нелина от години. Лентата е по-разчупена и празнична, защото поводът го предполага. Нелина сподели пред телевизия “Планета”, че е изключително доволна от крайния резултат и искрено се надява “Верни приятели” да достигне до сърцата и душите на нейните почитатели.

КАТЕГОРИИ