Нелина за най-екзотичния си рожден ден в “Автограф”

Нелина за най-екзотичния си рожден ден в “Автограф”

Нелина разказва за поредното си пътешествие по света. Този път тя бе привлечена от Тайланд, където отпразнува и рождения си ден.

“Изкарах прекрасно, заредих се с много хубави емоции, не само благодарение на прекрасната дестинация Тайланд, остров Краби, а и заради чудесната компания. Бяхме само по женски, десет момичета и това беше най-уникалното мое изживяване зад граница, защото освен всичко останало и рождения ми ден беше точно там. За първи път го празнувам в чужбина. Това беше най-необичайния, екзотичен, нетрадиционен рожден ден в моя живот. Надявам се и в бъдеще животът да ми поднася хубави изненади.”


Заедно със своите приятелки Нелина е посетила почти всички екскурзии, които предлага дестинацията.

“Ходихме до островите Пи Пи, пещерата на Тигъра, снимахме се с маймуни, гмуркахме се, возихме се на слонове, имахме време и за плаж. Навсякъде можеш да се печеш. Емоцията, която изпитваш там от местната култура, всичко е много различно от нашия свят. Аз за първи път пътувам до Азия и това беше много добро начало, зарибяващо. Хората са много мили и отзивчиви към туристите. Според тяхната будистка религия гостенинът е свещен. Нямаш право да си неучтив към другите хора. Много са мили, много гостоприемни. Постоянно ти се кланят. Просто това им е начин на възпитание и поведение, без да очакват нещо насреща”, разказва певицата пред водещата Галя Димитрова.


В Тайланд Нелина и нейните приятелки са се насладили на уникална храна, леко пикантна, в която преобладава ориза. Самата тя споделя, че всичко се готви с ориз, там няма хляб, има ориз.

“Хареса ми азиатската кухня. Доближава се малко до китайската, но не е с толкова пържено и панирано. И всичко е истинско, направено е от естествени материали – от дърво, от камък, от коприна. Много са далече от нашата урбанизация и изкуствения начин на живот и на потребление. Това е главното, което ми хареса.”


За Нелина всяко едно пътуване е извор на сили и мотивация да работи все по-добре и да предлага още по-хубави проекти на своите почитатели. Казва, че когато човек открие нещо ново, рефрешне съзнанието си, тогава идва вдъхновението и тя много разчита на това, защото е пролет и вече е време за нови песни. Певицата подготвя нови парчета, но все още няма готово в напълно завършен вариант.

“Много трудно си харесвам песен от поп-фолка. Честно казано, затова и не пускам често. Има много хубави, които просто не са моята песен. Като ги чуя в изпълнение на някой друг ми харесват, но просто знам, че не са за мен.”

“В момента са модерни едни неща, които не биха ми отивали. Много обичам рап и ми харесва да го слушам, но съм сигурна, че няма да ме възприемат в този стил. Просто знам къде ми е мястото. Трудно ми е с поп-фолк песните, но не се отказвам. Сега искам нещо по-различно да направя, да видим дали ще успеем. Имам идея и вече съм я обсъждала с един композитор, но както казва господин Димитров: “Ние може да си харесваме едно, а пазарът иска друго”. Така че трябва да се намери баланса”, казва още Нелина в “Автограф”.

 

КАТЕГОРИИ