“Непокорна” и Диона – премиерата на 2023

“Непокорна” и Диона – премиерата на 2023

Зрителите на телевизия “Планета” и потребителите на YouTube канала на “Пайнер” – PlanetaOfficial гадаеха кой оригинален видеоклип ще сложи началото на 2023 година и ето, че съвсем неочаквано и непредвидено това се случи на Ивановден – 7 януари вечерта. Диона избра канала PlanetaOfficial да презентира нейната нова песен и клип, и единствено тук потребителите на YouTube да гледат видеото. Телевизия “Планета и Planeta 4K също активно излъчват “Непокорна” и тя е включена в рубриката “Hot”. Диона и Даниел Ганев са автори на музиката, за текста певицата е получила подкрепа и от колежката си Сиана, а режисьор на видеоклипа е Виктор Антонов.
2

“Истинската жена е непокорна. Влиза в ума ти, за да прецени, има ли какво да открадне от там? Разхожда се по нервите ти с тънките си токчета и ги използва като мост към душевния ти пъзел, за да го подреди. Или разбърка. Никога, нищо не е сигурно. Освен, че няма да е скучно! Трудно е да я понесеш и невъзможно да я забравиш…”, написа Диона, представяйки новата си песен и допълни, че това е: “Една песен за непослушните дами!”

Феновете на певицата у нас и извън България веднага реагираха на видеоклипа и не скриха задоволството си от направеното:

“Много добър старта на годината, браво Диона… Супер! Привет из Сибири… Super pesma… Amazing as usual Diona is #1… Диона, ТОП како и секогаш. Гледа на секој детал да биде перфекција над перфекцијата... Од изглед на стил па се до музика, тон и пеење. Браво Дионче! Amazing - from Algeria…”

Още на 7 януари Диона представи на живо “Непокорна” пред публиката в Ямбол, а тази седмица й предстоят срещи във Велико Търново и Асеновград.

КАТЕГОРИИ