“Нещо чуждо“ - втори видеоклип от Тина в PlanetaOfficial

“Нещо чуждо“ - втори видеоклип от Тина в PlanetaOfficial

“Нещо чуждо“ е най-новият видеоклип, който Тина представи в PlanetaOfficial в YouTube и в ефира на Planeta 4K. Музикалният проект е втори за младата изпълнителка на “Пайнер“ и се появява три месеца след официалния й дебют с песента “Шамар“ през юни 2021 година. Още тогава певицата даде заявка, че е амбицирана да даде всичко от себе си, за да спечели публиката и да се нареди сред водещите млади имена в поп-фолка, а днес доказва, че през изминалите месеци е работила усилено, за да предложи на меломаните нов интригуващ сингъл.
Музиката и аранжиментът са дело на Деян Асенов, а за текста Тина се довери на Росен Димитров. Ведната след появата на клипа, режисиран от Людмил Иларионов – Люси, абонатите в PlanetaOfficial не пропуснаха да прегледат лентата, а мнозина от тях поздравиха изпълнителката за новото й музикално предложение:

“Много добро! Поздравления и успех, заслужаваш го!“, “Страхотно представяне! Тина мощно върви нагоре! Страхотна песен, браво!“, “Ехааа, песента носи страхотна енергия! Браво, Тина, така се прави! – пишат почитателите, а Тина на свой ред отправя благодарност към тях за подкрепата и споделя – “Надявам се да ви радвам със всеки следващ проект“

Певицата не крие, че хубавите оценки на публиката са още по-голям стимул и отговорност за нея да създава качествена музика. Припомняме Ви, че Тина е възпитаник на Средното музикалното училище “Любомир Пипков” в София, което завършва със специалност “Поп и джаз пеене”. Освен като изпълнител, Тина свири отлично на пиано и арфа. Но пеенето е нейната голяма любов, която мечтае да превърне в свое бъдеще и житейско поприще. Днес певицата уверено върви по този път и реализира своята мечта заедно с музикална компания “Пайнер“.

КАТЕГОРИИ