“Нежно“ на Данна и Александър Робов с live премиера на морето

“Нежно“ на Данна и Александър Робов с live премиера на морето
Слушай в Стрийминг Платформите

Голямата изненада за меломаните бе появата на дуета “Нежно“ на Данна и Александър Робов. Младите изпълнители се обединиха, за да зарадват феновете на поп-фолка и абитуриентите с интригуващ проект, с който дават официално начало на най-очаквания музикален сезон. Видеото вече направи премиера в PlanetaOfficial в YouTube и веднага завлавя аудиторията:

“Данна и Робов са уникален дует. Фигурата на Робов, визията, гласа и стилът му на пеене е уникален. За Данна да не говорим, както винаги убиец! Пожелавам им успех!“, “Имат много подходящи гласове за дует двамата, страхотни са, клипа също“, Песента е уникална! Данна е млада, уверена, красива и има невероятен глас... Поздравления!“, “Жестока песен. Данна е прекрасна, а Алекс е страхотен. Обожавам ги“, четем в първите отзиви на публиката.


Хубавата новина е, че тази вечер “Нежно“ ще получи и своята live премиера. Това ще се случи на морето, в курорта Слънчев бряг, а домакин е Secrets Club Sunny Beach. Партито ще предложи четворна изненада на гостите, защото освен Данна и Александър Робов, звездни гости ще са Малката и Денис Теофиков.
Авторският екип зад новото предложение на Данна и Александър Робов е Diamond Beat Production /музика, текст, аранжимент/, Иван Димитров – Torex /режисьор и сценарист/, Георги Марков /оператор/.

КАТЕГОРИИ