“Няма да ми мине“ на Галин и Лидия начело в А1 Xplore Music

“Няма да ми мине“ на Галин и Лидия начело в А1 Xplore Music

Стрийминг платформата А1 Xplore Music все по-често е избирана от меломаните, за да слушат любимите си заглавия от каталога на музикална компания “Пайнер“. Съвсем закономерно интересът им е отразен и в месечна класация, която разкрива предпочитанията им. По данни, предоставени от телекомуникационния оператор, през март начело на “Топ 5 – Payner / A1 Xplore Music” се позиционира едно от най-новите и актуални заглавия в българската музика - “Няма да ми мине“ на Галин и Лидия.

Втората позиция е за другият тотален хит тази зима - “Изтрезняваш ли“ на Преслава. По всичко личи, че тези заглавия владеят почитателите на поп фолка не само в нощните клубове, но и в моментите на релакс чрез мобилните устройства.

Галена също е сред призьорите в чарта, а “Феноменален“ откриваме на трето място.
Галин присъства в “Топ 5 – Payner / A1 Xplore Music” и с още една своя песен - “Как си кажи“, която потребителите на платформата са класирали на 4 място.

Пети са Цветелина Янева и Денис Теофиков с “Грешка беше“.
Като ново предложение може да се насладите на дебютната песен на Таня Маринова - “Ще ме помниш“, а като хит – на “Зоопарк“ на Анелия.

Всеки последен вторник на месеца от 18.00 ч. по “Планета” ТВ и от 20.00 ч. по “Planeta HD”, зрителите могат да проследят петте най-слушани песни на “Пайнер” в музикалното приложение A1 Xplore Music. Отделните заглавия са включени и в специално създаден плейлист в платформата, а цялата класация ще откриете от днес в официалния YouTube канал на “Пайнер“ – PlanetaOfficiаl.

КАТЕГОРИИ