“Няма да ми мине” с рекордна гледаемост за първите 24 часа в YouTube

“Няма да ми мине” с рекордна гледаемост за първите 24 часа в YouTube

“Няма да ми мине“ се оказа поредната музикална сензация, която Галин предложи на феновете. Видеоклипът е към дуетното парче с Лидия - един млад, но много талантлив изпълнител, чийто път в музиката стартира още на 7-годишна възраст. Учила е пеене в музикална школа в Бургас, а по-късно е сред участниците в “България търси талант“ и “Големите надежди“. Освен в областта на музиката, Лидия се изявява като модел, актриса в web сериали, танцува.

“Няма да ми мине“ се появи вчера в PlanetaOfficial в YouTube и за по-малко от денонощие вече е прегледана над 503 000 пъти, което е рекордна гледаемост за 24 часа. Премиерата на лентата бе придружена и от специално послание, което Галин публикува в социалните мрежи:

“Създадох “Няма да ми мине” и се накефих адски! Усетих я като песен, която ще обичам с цялото си сърце още от първите акорди, още от първата фраза. Песента е специална не само защото е моя, но и защото е дебют за Лидия в Alpha Music, а и в поп-фолка като цяло! Пожелавам й успех и обещавам, че аз и екипът ми ще работим неуморно за него!”.


Певецът не пести благодарностите си и към всеки един, работил за реализацията на този проект. Музиката е на Галин и Боби Павлов, аранжиментът на Деян Асенов, а автори на текста са отново Галин и Станислава Василева. Режисьор на лентата е Стефан Маринов - Buddubbaz Tape, оператор е Петко Андонов, а зад интересния сценарий стои самият Галин. Първите оценки на меломаните също са показателни за добре свършената работа от целия екип:

“Най-накрая! Любовна, красива и мелодична песен и клип с история! Ще е тотален хит!”, “Ретро звученето е перфектно! Много ми харесва. Една от топ песните за годината ще бъде!”, “Този път се впечатлих, браво, Галине! Успех с този проект. И се радвам, че помагаш на амбициозни, млади изпълнителки! Само напред и нагоре“, “Един изключителен проект направихте!“, “Лидия има страхотна бленда и добавена към гласа на Галин се получава нещо космическо. В това момиче има голям потенциал. Успех по пътя нагоре!”, “Определено е любовната песен на сезона! Текстът е невероятен, а видеото е професионално, изтънчено и разказващо история“.

КАТЕГОРИИ