Николай Славеев: Няма нищо по-хубаво от детството

Николай Славеев: Няма нищо по-хубаво от детството

Предаването “От моето детство“ връща Николай Славеев в най-щастливите и безгрижни години. Разказът на изпълнителя със сигурност ще накара мнозина от зрителите на телевизия “Планета“ да си припомням за този етап от живота си, а самият той е категоричен:

“Няма нищо по-хубаво от детството. Нашето детство беше много интересно. Събуждайки се нямаш време да си измиеш лицето, зъбите. Чакат те навън приятелите, всичките сме взели една филия хляб, намазана с масло и поръсена със захар отгоре и бягаш, цял ден се играе, с топката, на миженица. Такива детски игри имаше...“, припомня си Николай Славеев.

Той допълва със съжаление, че днес децата не могат да изпитат тази емоция, защото са основно пред компютрите.

“Нашето детство в Родопите ме зареждаше с всичко. И до ден днешен с нетърпение чакам да свършат ангажиментите ми в града и да се грабна, и да замина на село“, откровен е певецът.

Той споделя, че увлечението към музиката се е появило още в детските си години, защото в неговия род всички пеят. Но таланта да радва хората с песните си е открил доста по-късно.

“В 7 клас реших да се явя на един републикански фестивал в Сърница. Залата беше препълнена, а притеснението ми голямо, но още като запях и хората започнаха да ми ръкопляскат. В този момент ми се отвори гърлото, а всички станаха и продължиха с аплодисментите. Няма да забравя песента... “Горица, ситна, зелена... и т.н.”, разказва още от своите спомени Николай Славеев.

Защо толкова късно обаче певецът започва професионално да се занимава с музика, както и как става републикански шампион по авиомоделизъм, може да научите от интервюто му с мениджъра на трите канала с марката “Планета” – д-р Хари Янакиев.

КАТЕГОРИИ