Николай Славеев подари романтично пътешествие на съпругата си в САЩ

Николай Славеев подари романтично пътешествие на съпругата си в САЩ

Фолклорният изпълнител Николай Славеев подари незабравимо пътешествие до САЩ на своята съпруга Емилия, а повод за това е както десетата годишнина от тяхната сватба, така и кръглите годишнини, които двамата празнуват през 2015 година.

“Всъщност отдавна имах идея да покажа Америка на моята съпруга, с която сме заедно вече 10 години и се радваме на две прекрасни деца. Аз съм пътувал много и съм видял достатъчно, затова сега исках  и тя да види САЩ”, сподели Николай Славеев.

Изпълнителят разказа още, че в продължение на близо месец двамата са обиколили част от най-красивите и впечатляващи места зад Океана.
Първата им спирка е била световната столица на блясъка, пищността и хазарта Лас Вегас, където освен да се насладят на красивите светлини и фонтаните пред Bellagio, Николай и Емилия Славееви не пропуснаха да опитат и късмета си в най-известното казино там.
Следващото емблематично място в САЩ, което те посехиха бе Националният парк “Гранд Каньон”, който истински ги впечатли със своята красота и необятност, а в Лос Анджелис Ники и Емилия посетиха една от най-популярните телевизионни шоу програми на CNBS.
Изключителен интерес за двамата представляваше и срещата с общността на Амишите в Пенсилвания, които ги очароваха с характерния си начин на живот, който е далеч от високотехнологичния градски живот.
Николай Славеев и съпругата му посетиха още Вашингтон, Балтимор и Ню Йорк.
Освен на красивите забележителности в страната на неограничените възможности, те от сърце се забавляваха със свои приятели там, посетиха много популярни заведния, където опитаха разнообразна кухня.

КАТЕГОРИИ