Николай Славеев започва работа по 12 фолклорен албум

Николай Славеев започва работа по 12 фолклорен албум

Николай Славеев е специален гост в “Бащино огнище”, където разказва за отминалото лято и за началото на новата творческа година.

“Мога да кажа, че отминалото лято за мен беше доста интересно. Имах много работа, но успях и да си дам малки почивки както у нас, така и в чужбина. В Испания бях по време на празника “Сан Фермин”, който за мен е една голяма емоция. След това със семейството почивахме на нашето Черноморие. Парелно с това имах и доста ангажименти, свързани с концерти и снимки на 6 песни от единайстият ми албум “Яжте и пийте, другари”. Този път терените на които снимахме избрах да бъдат в Стария Пловдив – Античният театър и красивите възрожденски къщи”, споделя изпълнителят.

Той разкрива още, че месец септември започва за него, както с новия творчески сезон, така и с новата учебна година, защото неговата дъщеря вече е във втори клас.
На 1-ви октомври Николай Славее отпразнува и рождения си ден със семейството си и близки приятели, а това, което си е пожелал е най-вече здраве.

“На 7 октомври е Големият фолклорен концерт, организиран от Поли Паскова в НДК и аз й благодаря за поканата да се включа в него. Двамата ще изпълним нова дуетна песен “Айде Яно, айде душо”, а в края на концерта ще се включа в обща народна песен, в изпълнение на Поли Паскова и приятели.
През месец октомври също имам много ангажименти, като наред с тях започвам работа по 12-тия си самостоятелен албум, за който вече записах 2 песни. Надявам се и занапред да ви радвам с хубавата народна музика!”, казва още Николай Славеев в “Бащино огнище”.

КАТЕГОРИИ