Николай Славеев със специално послание за 8 март

Николай Славеев със специално послание за 8 март

В Междуродния ден на жените, 8 март, Николай Славеев застава пред камерата на телевизия “Планета Фолк“, за да сподели убеждението, че наред с истинските приятели, истинското вино и любовта, важно място в живота на всеки човек имат и жените:

“Винаги, сред всичко това, стоят и цветята - както на масата, така и до нас, а именно - жените. Нека не забравяме, че без тях сме за никъде, така бих се изразил, защото е хубаво на даден празник да има на кого да поднесеш едно цвете, когато се прибереш вкъщи някой да те чака, да те зарадва, а ти да кажеш – “Честит празник“. Така че, всички тези празници са свързани само с хубави неща. Една от моите песни, която съм направил специално за моята съпруга, за моето цвете, е “Мило мое” и ако се заслушате в нея, ще чуете именно историята на нашия живот – как Емилия сама се е справила дотук с всичко, когато съм отсъствал и как за тези години успя сама да отгледа децата ни, да запази нашия дом и нашата любов. Благодаря ти, мила!“, откровен е изпълнителят.

В този специален ден певецът прави реверанс и към майката:

“Говорейки за жената, искам да споделим уважението си и към нашите майки, защото ако не бяха те, ние днес нямаше да съществуваме. Майката е една, Родината е една, а родители и Родина не се избират“.

Николай Славеев не крие гордостта си и като баща на прекрасна дъщеря. Певецът споделя, че е възхитен от дисциплината, която има Никол, от това как се справя с учението и с абсолютно всичко. И като гост в рубриката “Песните на България“ той разкрива, че девойката има специално място в българския фолклор и трябва винаги да остане в историята на нашите песни.

 

КАТЕГОРИИ