Нощ под звездите за Преслава

Нощ под звездите за Преслава

Преслава отново получи куп поздравления от своите почитатели, след като сподели в социалните мрежи мини-фотосесия от своята романтична нощ под звездите. Малка палатка на планински връх, няколко четириноги приятели, огън и любимия мъж, какво друго му трябва на човек, за да бъде истински щастлив.

“Чудесно. Поздравления. Все по-малко хора виждам, които са способни да си оставят лукса и прищевките и да прекарат поне нощ сред природата. Много се радвам, че ти си една от другите, които го правят с удоволствие. Все така да продължаваш. Природата презарежда, променя... живота е там, сред нея”, е само един от коментарите, който обобщава реакциите, които предизвикаха снимките.


Самата Преслава все по-често избира да релаксира сред природата, далече от светския шум и суета. Всичко се събужда за нов живот, а това кара звездата на телевизия “Планета”, която е в очакване на първото си дете, да е в едно особено приповдигното настроение. Нейните многобройни почитатели се радват заедно с нея за хубавото събитие в личен план и не пропускат случай да бъдат заедно с нея на концертните й изяви, които продължават. Утре Преслава ще пее в София, на 13 април е специален гост в Пловдив, а събота отново ще радва с хитове столичани.

КАТЕГОРИИ