“Нощта на звездите” на Нова година

“Нощта на звездите” на Нова година

40 обичани песни ще направят Празничната Новогодишна програма на телевизия “Планета” и “Планета HD” незабравима. В “Нощта на звездите” ще видим най-обичаните и популярни изпълнители на музикална компания “Пайнер”. Мащабната телевизионна продукция намери любезен домакин в Megami Club - Hotel Marinela, София. Едно от най-актуалните нощни заведения на столицата на 29 ноември ще се превърне в бляскава сцена. Всеки е добре дошъл на Клубния концерт, с който продължават празниците по случай 15-тия рожден ден на телевизия “Планета”, но не забравяйте да резервирате предварително своите места в клуба (0879 333 999).

“Нощта на звездите” започва точно в 22.00 часа и няма да има свършване, защото Преслава, Ивана, Глория, Анелия, Емилия, Емануела, Кали, Деси Слава, Мария, Малина ще ви очакват там. На сцената в Megami Club - Hotel Marinela ще пеят още Галин, Фики, Илиян, Борис Дали, Джордан, Милко Калайджиев, Устата, Карлос, Денис, Дамян Попов и Лазар.
Свои актуални хитове ще представят и Теди Александрова, Яница, Райна, Нелина, Ваня, Крисия D, Соня Немска, Роксана, Марина Тошич, Юнона, Магда, Ани Хоанг, Татяна и др.
Вярваме, че вече и вие сте усетили звездния блясък и празничното настроение, което ще донесе Клубният ни концерт на всички присъстващи.

КАТЕГОРИИ