Нов хит от Райна в PlanetaOfficial

Нов хит от Райна в PlanetaOfficial

В навечерието на първа пролет, Райна успя да изненада повече от приятно своите многобройни почитатели. Със специално слайдшоу, включващо и текст, бе представена песента “Размазаният грим“, която е една от трите мелодии от новия албум на изпълнителката - “Една на милион“, които до този момент нямаха оригинална визуализация. Още от първо слушане мелодията допадна на меломаните и те побързаха да поздравят любимата си певица:

“Поздравления за хубавата песен! Благодарение на Райна може да слушаме хубава и качествена музика! Наистина, едно голямо Благодаря!“, “Страхотна песен от една уникална певица“, “Ще стане Хит, даже и без клип! Браво, Райна!“, “Имах нужда от това! Евала, Райне!“, “Страхотно парче, уцели десятката!“, “Хит до хит! При Райна няма празно! Мачкай!“, Уникална, както винаги. Продължавай всека така!“, четем като коментари в PlanetaOfficial в YouTube, а сред тях откриваме поздрав за певицата и от далечна Австралия.

Феновете на изпълнителката не крият надеждата си, че и другите две заглавия - “Измъкни ме“ и “5-6 минути“ ще стигнат до зрителите на телевизия “Планета“.

А всички, които имат желание да чуят на живо Райна и нейните хитове, могат да споделят емоциите по време на музикалните изяви на звездата, която освен в България, е желан гост и извън граница. Само преди седмица Райна пя пред сънародниците ни в Лондон, а през април ще зарадва с хитове и тези в Мадрид. Певицата посреща пролетта и с нова визия – с подкъсена прическа, която по думите на всички много й отива.

КАТЕГОРИИ