Нов горещ дует владее феновете на поп-фолка

Нов горещ дует владее феновете на поп-фолка

“Автомата“ е заглавието, което Теди Александрова и Илиян избраха за своя нов съвместен проект. Видеоклипът му отдавна бе очакван от феновете на поп-фолка, а часове след премиерата си вече е тотален хит в мрежата с близо 500 000 преглеждания в PlanetaOfficial в YouTube. Песента се появи в началото на уикенда, а нощните клубове побързаха да включат новото горещо предложение в плейлистите си.

“Благодаря на всички замесени в създаването на тази БУМ – БУМ песен “АВТОМАТА”, а именно на Теди Александрова, Даниел Ганев и Николай Скерлев“, сподели с вълнение Илиян тези дни в Instagram, а феновете побързаха да отправят и своята благодарност към звездите на “Пайнер“ за този хитов дует: - Браво, песента е много яка! Със сигурност ще стане хит!.., Това беше тотално ударно! Теди имахме нужда от такова пеене от теб, толкова си пасват с Илиян. Браво!.., Знаех си че ще е нещо яко. Не мога да очаквам нещо слабо от Теди и Илиян.., Хит ще е и то много голям! Влюбих се в тази песен от първо слушане!“.


Теди Александрова и Илиян вече са показвали, че са супер тандем. Заедно зрителите са ги виждали в “Давай на DJ-я“, където участва и Борис Дали, както и в “Нова магистрала 20-19” с Амет. Новото им предложение пък доказа безспорният им усет за хитове, а лятото на 2021 предвещава да е изпълнено с много вълнуващи емоции и за Теди, и за Илиян, но най-вече за техните почитатели.

 

 

КАТЕГОРИИ