Нов албум и нов клип за рождения ден на Райна

Нов албум и нов клип за рождения ден на Райна

Райна споделя впечатления в “Автограф” от последната дестинация, която посети наскоро, а именно Сицилия. Казва, че много й е харесала и все още тялом и духом е там. За три-четири дни на острова е успяла да види три града – Катания, Таормина и Сиракуза. Най-много е впечатлена от Таормина, защото е малко кокетно местенце и носи типичния дух за Италия. Насладила се е на хубава храна, гостоприемна атмосфера и весели хора. Щастлива е, че е успяла да си подари много приятни емоции.

“Бих се върнала отново в Сицилия, защото не съм видяла столицата Палермо, но засега съм си начертала друг маршрут. Набелязала съм Будапеща или Милано, но в крайна сметка не съм решила за къде да си открадна още 4-5 дни почивка този месец. Това са единствените ми свободни дни, в които мога да го направя и бързам. Като имам някакво пътуване, което ме е впечатлило и заредило с емоции, след това доста дълго ме държи и ми е малко трудно да започна да мисля отново за ежедневните неща. Но се налага, защото имам ангажименти и трябва да подходя сериозно към музикалните проекти, които подготвям. Вече съм на финалната права за новия ми самостоятелен албум и трябва да доизпипам нещата около фотосесията и последната песен, която предстои да представя от бъдещия албум”, разкрива певицата.


В момента Райна се наслаждава на успеха на най-новата си песен “Бразилка” и на парчето “Зле те чувам”, което според нея бе един добър трамплин за “Бразилка”. Радва се, че в рамките на един месец тази песен успя да отбележи 1 800 000 гледания, което е един доста добър резултат и означава, че има силен интерес.

“Към “Зле те чувам” също имаше силен интерес, така че се надявам така да се случи и с тази, която предстои да представя в месеца на моя рожден ден - септември, най-вероятно ще бъде някъде около моята дата.”


Певицата признава пред водещата Галя Димитрова, че не  иска да има очаквания, защото напоследък е малко песимистично настроена. Оказва се, че нещата, които се харесват от масовата аудитория са в разрез с това, което тя харесва. Затова се стреми да прави проекти, които хем са комерсиални, хем в същото време не преминават рамките на добрия вкус, т.е. неща, които по някакъв начин се харесват и на  нея.

“Опитвам се да балансирам и да хвана тази златна среда. Засега се получава особено с последните ми две песни. Надявам се и с третата песен, която на мен лично най-много ми харесва от трите, да е така.”

“Аз взех тези песни заедно и ги реализирах една след друга. И всъщност третата песен е тази, която аз най-много харесвам, но ми отне най-много време да се измисли текста и да се подготви. Това е песента, на която най-много залагам. Затова нея ще я представя през септември, когато ще излезе и албума. Успоредно искам да пусна песента с видеото и новия ми албум. Дай Боже да ми върви. В професионален план нещата вървят доста добре, но както казах, няма да си правя сериозни очаквания, защото понякога очаквания и действителност се разминават и не искам да се стресирам. Каквото, такова”, казва още Райна в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ