Нов клип от рожденичката Данна

Нов клип от рожденичката Данна

Днес звездната рожденичка от каталога на “Пайнер” е Данна. Най-малката певица в музикалната компания навършва 16 години или както самата тя се шегува Sweet Sixteen, взаимствано от световния хит на Били Айдъл. Най-хубавият подарък за празника е предстоящата премиерата на новия видеоклип на Данна. “Той” ще се появи в официалния канал PlanetaOfficial днес, точно в 16:00 часа. Изпълнителката вече подгрява своите най-верни почитатели с трейлър към новото й видео в официалните си профили във Facebook  и Instagram.

Пред www.planeta.tv рожденичката сподели, че “Той” е напълно в неин стил, песента страшно много й харесва, защото е различна и има послание. Още повече това е първият й самостоятелен музикален проект.
Самата тя с нетърпение очаква появата на клипа и се надява да допадне на широката аудитория, а за рождения си ден си пожелава здраве и много успехи. Към благопожеланията се присъединяваме и ние от музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” с вярата, че най-хубавите и вълнуващи моменти в живота на Данна тепърва предстоят!

снимки: Виктория Сиракова

КАТЕГОРИИ