Нов летен хит събра отново Дамян Попов и Светла Иванова

Нов летен хит събра отново Дамян Попов и Светла Иванова

Своята видеопремиера на 30 юли направи най-новия дует на Дамян Попов и Светла Иванова – “Amore mio“. Песента определено привлече вниманието на меломаните, които я определиха като един свеж, летен проект, точно като за летния сезон:

“Красива и мелодична песен“, “Музиката се нуждаеше от такъв тип проект и се радвам, че точно вие двамата го направихте!“, “Ооо... Дамян пак си има хит и то летен, лиричен и динамичен. Поздравления за дуета“, “Много красива и нежна песен. Създава лятно усещане“, “Дамян Попов надмина себе си“, “Приятно, лятно, свежо - Браво за положения труд“, четем в първите отзиви на публиката.

“Amore mio“ Дамян Попов представи като един латино подарък от него и Светла Иванова, а певицата от своя страна допълни:

“Бях забравила колко е хубаво да създадеш песен, която ти носи толкова прекрасно настроение, кара те да танцуваш, да се усмихваш и най-вече да караш и други хора да го правят! Тази песен е за вас, скъпи приятели! Вярвам, че ще усетите положителната енергия, която носи и вложихме в нея! Изтанцувайте го този живот... Да живее любовта“.


Изпълнителите признават, че са благодарни на всеки един от екипа, помогнал за реализацията на “Аmore mio“ – за енергията, желанието, хъса и времето, което заедно са споделили. Автори на музиката са Жени Джамбазова и Калин Димитров, който прави и аранжимента на песента. Текстът е написан лично от Светла Иванова. За стилното и красиво видео изпълнителите се довериха на режисьора Николай Скерлев, а като локация на снимките избират Radjana Beach, The Bay и Ресторант “Море“. Стайлингът е поверен на Кристиян Пижов, Burhan Pir /коса/ и Иво Майло /грим/.
“Amore mio“ е трети дует за Дамян Попов и Светла Иванова след “Двамата с теб“ и “Утре“.

 

КАТЕГОРИИ