Нов тираж на “Същата и не съвсем”

Нов тираж на “Същата и не съвсем”

Музикална компания “Пайнер” се вслуша в желанието на меломаните да притежават оригинално копие от новия албум на Ивана и пуска нов тираж на “Същата и не съвсем”. Музикалното бижу се появи на пазара на 31 януари, когато Певицата на народа празнува двоен юбилей – 50-ти рожден ден и 20 години на музикалната сцена.  Събитието беше отбелязано с клубния концерт “20 година на сцената”, който телевизия “Планета” засне. Точно в Града под тепетата на живо прозвучаха песните, включени в албума “Същата и не съвсем”. В разгара на лятото зрителите ще могат да си припомнят и музикалния филм “Ивана – Същата и не съвсем”, посветен на двете годишнини. Той ще се излъчи на 19 август, понеделник, от 18.00 часа в ефира на телевизия “Планета”, а от 20.00 часа – по “Планета HD”.

Песните от албума “Същата и не съвсем” вече могат да бъдат открити и в така популярните стрийминг платформи като Spotify, Deezer, Amazon, Apple Music, Google Play, A1 Xplore Music и др. Там почитателите на хубавата музика могат да намерят и най-големите хитове на певицата през годините.

Това лято Ивана и нейният бенд отново са желани гости на различни музикални инициативи в цялата страна. След броени дни предстои едно много интересно международно събитие, а певицата лично покани своите почитатели с кратко видео, публикувано в социалната мрежа:

“Здравейте, приятели. Бих искала да Ви поканя на 10 август в Боровец. Ще има авто събор и не, няма да участваме. Там ще бъда с моите колеги – Стояна, Румен, Васко, Венета и Ванката. Предизвикателството за нас е, че на такъв тип събитие до този момент не са гостували поп-фолк изпълнители. Иска ми се да нарушим традицията и да има много, както от моите песни, така и много българска народна музика. Ще Ви очакваме с нетърпение. Знам, че ще бъде интересно и ще бъде много-много по нашенски. Доскоро!”

КАТЕГОРИИ