Нова фолклорна продукция представя Здравко Мандаджиев

Нова фолклорна продукция представя Здравко Мандаджиев

В разгара на есента Здравко Мандаджиев поднася на многобройните си почитатели видеоклипа на песента “Любили се двама млади”. Музиката и текстът са народни, аранжимент е на Виктор Йорданов-Кардама, а режисьор на клипа е Петър Картулев. Това е първото от общо пет нови фолклорни предложения, с които Здравко Мандаджиев ще ни радва през следващите месеци.
2

“Заснех общо пет нови песни, които са от Пиринския край, а едната е много различна авторска песен в ритъма на танца “сиртаки”. Нейното заглавие е “Ех, Любов” - по текст на майка ми Анастасия Мандажиева, а музиката и аранжимента са на Петьо Василев – Пеко. Интересното за тази песен е, че я снимахме в Гърция на плажа във Фанари, за да може клипът да придобие истински гръцки привкус.”, разкрива фолклорният изпълнител.

В аванс ще споделим, че с настъпването на астрономическата зима през декември Здравко Мандаджиев ще ни изненада приятно и с още един видеоклип. Това ще бъде дует с една страхотна млада певица, който ще се появи в YouTube канала - Planeta Folk Official и в програмата на телевизия Planeta Folk HD в навечерието на Коледните празници, но коя е тя, певецът за сега не разкрива.

КАТЕГОРИИ