Нова колекция любовни балади от “Пайнер”

Нова колекция любовни балади от “Пайнер”

“Payner Love Ballads – 6” включва 11 разтапящи парчета, блестящо изпълнени от 10 звезди от каталога на музикална компания “Пайнер”. Това са песни от репертоара на Деси Слава, Галин, Фики, Цветелина Янева, Мария, Райна, Димана, Малина, Нелина и Simos Salias. Само 11 песни, а носят толкова много емоция, способна да разчувства всеки.
Според всички, балада се изпълнява трудно, а се създава още по-трудно, защото трябва да звучи като изповед. Слушателят да се вслуша в думите ти, да ти повярва и да ти подари сърцето си. Новата емоционална колекция “Payner Love Ballads - 6” е място за срещи на влюбени или на тези, на които им предстои да се влюбят. С други думи - време е за любов, време е за “Payner Love Ballads – 6”. “И това ще преживея” и “В друг живот” са двете великолепни балади на Деси Слава, включени в колекцията, защото песните на звездата ги слушаме отново… и отново. “От щастието най-боли” е от песните, според изпълнителката Нелина, които се случват само веднъж в живота - завладява всички още от първите секунди, изпълва очите със сълзи, а сърцата със спомени или с надежди. “Не те забравям” е великолепна песен, с която Малина докосва всяко сърце, достига до всеки слушател. “Ще остана” е модерно звучаща балада на Галин, която представя идола на младото поколение в една нова светлина. “Убий ме” е една изключително въздействаща балада, отбелязала силно начало на годината за Цветелина Янева.
”Достатъчно” е силна, стилна и чувствена песен, а Димана не крие задоволството си, че добави към лиричните хитове в репертоара си и тази прекрасна песен. “Tha To Dis” е първият самостоятелен запис на Simos Salias в “Пайнер” и представя чудесно възможностите на певеца пред почитателите на гръцката музика. “И дори да боли” ни разкрива една от силните страни на Райна - нежна и романтична. Това е от песните в репертоара й, която е създадена по настояване на нейните почитатели.
”Страдам” е дуетната колаборация на Мария с един от популярните млади гръцки изпълнители Stan, пожънала успех не само у нас, но и в съседна Гърция. “Is This Love” се превърна в най-голямата музикална сензация в последно време, която намира заслужено място в “Payner Love Ballads – 6”.

КАТЕГОРИИ