Нова порция летни емоции от Преслава

Нова порция летни емоции от Преслава

Точно седмица след премиерата на видеоклипа и песента “Старата ни песен” Преслава отново зарадва своите многобройни почитатели като им предложи и втората песен, която им промотира, а именно – “Нищо”. Музиката и аранжимента са на Явор Йовков, а текста е написан от Анастасия Мавродиева. Режисьор на видеоклипа отново е Людмил Иларионов – Люси.

“Здравейте, любими мои! Искам да благодаря от сърце на всички вас за невероятните коментари и подкрепата към последните ми две песни! Вашата любов и енергия ме вдъхновяват да продължавам да творя. Също така, съм безкрайно развълнувана, че концертът ми на 16 ноември вече е разпродаден! Нямам търпение да се видим и да споделим тази магическа вечер заедно. А след лятото ви очакват още изненади – подготвила съм нещо специално за вас! Прегръщам ви!”, написа Преслава с благодарност към своите фенове.

2

“Това име ПРЕСЛАВА е вечно! Тя е емблемата на българската музика, а тази песен е тотален летен хит… ПРЕСЛАВА – класа и стил! Преслава си е Преслава, 20 години в нашите сърца. Глас и щипка любов, така се прави музика. Поздравления, Преси!  “Нищо” е Хит на Лято 2024!... Преслава е незаменима! Чудесен подарък ни направи! Идеалната песен за лятото… Не мога да повярвам… Ти ни взриви бе, жена! Клипът, песента, визиите - всичко е топ… Преслава е лятото на 2024, всички чакаме концерт и нов албум от Пайнер… Лятна и свежа песен, точно от това имаше нужда!... Едно име, една звезда… Преслава!”, емоционални са феновете на поп-фолка.

През август те с желание ще посрещат своята любима изпълнителка в нощните клубове, най-вече край морето, а през есента, заредени с аплодисменти, ще “атакуват” зала “Арена София”, защото на 16 ноември точно там Преслава ще отпразнува с всички тях своите “20 години на сецена”.

КАТЕГОРИИ