Нови албуми от “Пайнер” през пролетта

Нови албуми от “Пайнер” през пролетта

Тази пролет на музикалния пазар ще се появят няколко нови албума, продуцирани от музикална компания “Пайнер”. Райна и Ивана бяха първите, които представиха новите си самостоятелни проекти в началото на годината. “Една на милион” даде хитов старт на 2019-та, а Ивана зарадва приятно почитателите си за своя рожден ден с албума “Същата и не съвсем”.

Първото ново заглавие, което още през този месец ще се появи на музикалния пазар е дебютния албум на младата народна певица Ангелина Милева, един от новите гласове на тракийската музика. Тя е от най-младата генерация народни изпълнители и е ученичка на известната народната певица Диана Иванова.

След творческия си юбилей миналата година, който отбеляза с три големи концерта във Велинград, Белица и Разлог, както и с Mp3 колекция, народният певец Янко Неделчев продължава с творческите си търсения и не престава да създава нови песни. Резултат от вдъхновението му е неговия напълно нов самостоятелен проект, с който ще зарадва почитателите на фолклорните ритми още до края на този месец.
Не бива в никакъв случай да се изпуска от поглед и появата на първата нова компилация за годината, а това по традиция ще е “Пайнер хит сезони – пролет 2019”. Тя включва най-горещите заглавия, записани през новия музикален сезон и практиката е показала, че пролетната колекция се е наложила сред най-силните компилации за цялата година.

С нов самостоятелен проект е готов и народният певец Здравко Мандаджиев, който след признанието, че е “Горд баща”, този път е насочил вдъхновението си към младежката неспокойна възраст. Изброените дотук нови проекти не са много, но това е само първата порция от всички чудесни песни, с които ще ни зарадват звездите на “Пайнер” през 2019 година.

КАТЕГОРИИ