Нови гласове събират феновe в Instagram

Нови гласове събират феновe в Instagram

Тази година феновете на поп-фолка имат възможността да се радват на много млади изпълнители, а телевизия Planeta 4K даде шанс техните дебютни видеоклипове да стигнат бързо до тях. Новите гласове в жанра се радват и на завидна подкрепа от последователите си в социалните медии. Днес класацията Top 5 PlanetaOfficial е за най-следваните профили на млади изпълнители в Instagram. Лидерската позиция тук е за Биляниш, която вече няколко години се утвърждава и като инфлуенсър, а нейният профил @b_lyanish се радва на над 162 хиляди последователи. Айви също добре се позиционира в Instagram. Предимство за това е, че освен като певица тя се изявява и като моден специалист и стилист. Нейният официален профил е @ivaatanasova_emg.

Третото и четвъртото място в Top 5 на най-популярните млади изпълнители в Instagram в средата на юли е за Антонио - @antonio13_official и Жокер - @joker_official_emg. Към тях се присъединява и едно съвсем ново име в поп-фолка – Тина - @tina_official.1.
Ако тази класация Ви е била забавна, ще се радваме. Своите предложения за подреждане от 1 до 5 място на песни, видеоклипове или изпълнители може да давате и със съобщения на официалния Instagram-профил на телевизия “Планета” в Instagram – @planetaofficialtv.

 

КАТЕГОРИИ