Нови и ретро хитове вълнуват феновете

Нови и ретро хитове вълнуват феновете

Началото на 2019 се очертава като доста обещаващо за интереса към оригиналните албуми на музикална компания “Пайнер“. Разбираемо е търсенето на новоиздадените дискове през 2018-та, сред които са “Дай ми още“ на Анелия, “Нотариално заверен“ на Емануела, “Изкушение“ на Яница и “Аз избрах“ на Борис Дали. Проектите са сред най-продаваните в музикалния магазин на “Пайнер“ в София с адрес “ул. Цар Иван Асен II” № 51. Заедно с тях меломаните допълват колекциите си и с по-стари албуми, включващи много от златните хитове на Глория, Ивана, Емилия, Джена, Мария, Галена, Преслава и др.

Коледните и Новогодишни празници се оказаха добър повод дамите да си направят музикален подарък с аудио и видеоалбуми на Веселин Маринов.
Най-продаваните музикални селекции на 2018-та в София се оказва, че са - Payner Hit Bikini, Payner Summer Hits, ”Пайнер Хит Сезони – Есен“ и Folk Collection 14.

Забележителен е и интересът към албумите с българска народна музика, издавани от “Пайнер“. Това показва, че любовта към фолклора е вечна и непреходна. “Тежко мина младостта“ на Райна и “Мома Яница“ на Яница са албумите, регистрирали най-много продажби в началото на 2019 г. А изпълнители, които винаги предизвикват вниманието на публиката са Нелина, Росица Пейчева, Николай Славеев, Поли Паскова, както и към оркестрите “Канарите“ и “Орфей“.

КАТЕГОРИИ