Новият лидер в “Планета Топ 20” е “С друг ме бъркаш”

Новият лидер в “Планета Топ 20” е “С друг ме бъркаш”

Вече е ясно кой е победителят в месечната класация “Планета Топ 20” за септември и това е “С друг ме бъркаш” на Фики ft. Галена. Горещото парче владее дискотеките и сърцата на изкушените от попфолка от деня на своята премиера на 21 септември. Към днешна дата лентата има над 4 500 000 преглеждания в официалния канал Planeta Official в You Tube. Лидерът от миналия месец, дуетът на Емануела и Константин “Не ме заслужаваш”, през септември е на втора позиция. “Пей, сърце” на Галена, Цветелина Янева ft. Азис запазва своето присъствие в Топ 3 за пореден месец и доказва, че е един от безспорните хитове на 2016 година. Четвъртото място е запазено за “На Египет Фараона” на Галин ft. Азис.   

Предложението на Джордан ft. Деси Слава “Златото ми” се настани на пета позиция. Фики присъства в класацията на шесто място и със самостоятелна песен, която е безспорния летен хит “Вертолета”. “Моят мъж” на Анелия и Кристали също намери място в “Планета Топ 20” и резервира седмото място. “Отново се родих” на Деси Слава е на осма позиция.

Девето и десето място в музикалната класация са съответно за “Гот ми е” на Анелия и “Специално за всяка” на Емилия.
Кои са останалите хитове в “Планета Топ 20” за септември, може да видите в чарта и тази седмица в програмата на “Планета HD”, “Планета” ТВ, както и в Planeta Official в YouTube.

КАТЕГОРИИ