Новият албум на Джена - “Моли се да не почна” вече е на музикалния пазар

Новият албум на Джена - “Моли се да не почна” вече е на музикалния пазар

В навечерието на рождения ден на телевизия “Планета”, музикална компания “Пайнер” и Джена зарадваха почитателите на певицата с нейния нов самостоятелен албум. Музикалният проект, който носи заглавие “Моли се да не почна”, по едноименния хит на звездата, вече се разпространява в музикалната мрежа в цялата страна. Албумът включва 12 композиции, сред които са част от най-популярните и обичани хитове на Джена – “Неверници”, “Моли се да не почна”, “Кой ме събра с тебе”, “Как не се уморих” и баладата “Истината”. Почитателите на певицата ще открият и актуалния сингъл на изпълнителката – “Да ти се доказвам”, който се радва на голям интерес в ефира на телевизия “Планета” и в клубовете в цялата страна. Дуета на Джена с Андреа – “Пий едно от мене” също присъства сред музикалните предложения в четвъртия самостоятелен албум на изпълнителката.
Няколко са музикалните изненади, които Джена е подготвила за меломаните в проекта “Моли се да не почна”. Новото предложение “Плаче се за мъже”, по музика и аранжимент” на Калин Димитров, е представено в два варианта – на български, по текст на Мариета Ангелова и на гръцки, озаглавено “Enа Vradi”, по текст на Dimitra Roussa.
Специален подарък за всички почитатели на Джена е песента “Моята награда”, посветена именно на тях. Певицата неведнъж е споделяла, че феновете й са най-голямата награда за нея, те са хората, които й дават стимул за всичко.

“Искам да ви благодаря, че ви има и мислите за мен! Бог ми е дал всичко, щом имам вас”, призна наскоро Джена в официалната си страница във Facebook.

Тя издаде, че до броени дни ще заснеме и видеоклип на песента “Моята награда”, която е по музика и аранжимент на Светослав Лобошки и текст на Мариета Ангелова. За почитателите на фолклора певицата е включила и две фолклорни мелодии – “Мила, сестро” и “Празник е Любе, Гергьовден”.

КАТЕГОРИИ