Новият видеоклип на Галин, “Все напред” – вече в PlanetaOfficial и “Планета HD”

Новият видеоклип на Галин, “Все напред” – вече в PlanetaOfficial и “Планета HD”

Един от най-харесваните изпълнители на “Пайнер”, Галин, представи нов музикален проект, с който отново провокира вниманието на меломаните. “Все напред” е заглавието на парчето, което се превърна в истинска сензация в официалния канал на “Планета” ТВ в Youtube, PlanetaOfficial. Само за едно денонощие видеото събра над 40 000 гледания и бе сред най-коментираните от феновете във виртуалното пространство.
Самият Галин презентира “Все напред” с думите -

“За всички, които ме подкрепят и за всички, които имаха търпение! Новата ми песен! Дано Ви хареса!”.

Определено “Все напред” успя да оправдае очакванията на Галин, а феновете го поздравяваха за поредния хит в кариерата му. Композицията е по музика и аранжимент на Оцко, а текстът е дело на Станислава Василева и самия Галин. Много весело, цветно и пролетно настроение носи и видеото, което бе заснето в София от екипа на режисьора Людмил Иларионов – Люси.
Лентата ни пренася на едно горещо парти, в което виждаме много приятели на изпълнителя и негови почитатели, избрани за снимките след кастинг. Певецът споделя, че песента е много разнообразна в стилово отношение и вярва, че ще се превърне в един от хитовете на Пролет 2014.

КАТЕГОРИИ