Новите хитове на Лято 2020 в YouTube Music

Новите хитове на Лято 2020 в YouTube Music

Миналата седмица бе особено богата на нова видеопродукция, представена от музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета”. Почти всеки ден се появяваше нов видеоклип за радост на меломаните. Ето че те високо оцениха новите летни предложение и не пропуснаха с активността си да ги подредят в челните позиции на YouTube Music.
В деня, когато Денис Теофиков навърши 20, заедно с Анелия представи видеото на “Милион”, а феновете веднага го поставиха под No.1 в класацията Топ 5 PlanetaOfficial. Атрактивната визия на двамата изпълнители и мелодичната песен допринесоха за този избор. Веднага след “Милион” се нарежда “24/7” – лятното предложение на Илиян, с което певецът реши да атакува клубовете по морето през юли и август.

Доста оспорван е клипът, поставен от слушателите на трета позиция в Топ 5 PlanetaOfficial. Това е “Куката” на Теди Александрова и Галин, един клип с доста провокации, и текст на песента - с още повече скандални реплики. Явно това се харесва на младите и те са категорични – “Куката” е Номер 3 тази седмица.

Веднага след нея се нарежда песен не на един, а на цели четирима изпълнители - Денис Теофиков, Малката, Цветелина Грахич и Александър Робов – “Не се отказват”.

А Малката затвърждава позициите си на едно от най-атрактивните имена в поп-фолка това лято с най-новата й самостоятелна песен – “Тарантула”. Видеото на паякообразната песен слушателите са поставили под Номер 5, но това е само началото за Лято 2020.

И за финал, още две атрактивни заглавия предлага Топ 5 PlanetaOfficial – клипове, вдъхновени от водеща немска марка автомобили, както и от нещо черно и горещо, което се комбинира с много лед и усмивки.

Джордан прави премиера на своята песен “Мерцедес”, а Милко Калайджиев е поканил Аркан, за да изпеят заедно “Черно с лед”. Ние пък пожелаваме много горещо лятно настроение, изпълнено с хубава музика и много ритми, които карат сърцето да танцува.

 

КАТЕГОРИИ