Новите звезди на “Пайнер” в Тор 10 Planeta 4K

Новите звезди на “Пайнер” в Тор 10 Planeta 4K

Третото издание на класацията Top 10 Planeta 4K е посветено на новите музикални звезди, които “Пайнер” представи. Най-гледаните видеоклипове на младите изпълнители в периода януари - март 2021 г. са включени в чарта, а критерият, по който техните видеоклипове са подредени, е гледаемостта им в официалния ни YouTube-канал – PlanetaOfficial. От началото на годината най-популярният клип в тази категория е на Денис Теофиков и Малката – “Локдаун”. Лентата генерира 1 520 390 преглеждания и въпреки, че е създадена за втората вълна на пандемията, днес също е в тренда на събитията.

Голямата изненада идва от Биляниш, която още с дебюта си в “Пайнер” грабна сърцата на феновете и те отредиха второ място за видеото на “Няма те, няма” – 1 254 883 гледания от началото на 2021 година. Третата позиция е за Емрах и неговото парче “Ангажименти”. Интересното е, че Емрах участва в новата класация Top 10 Planeta 4K и с още един клип – “Няма ме”, наредил се на пета позиция.

С два видеоклипа в чарта е и Ариа. Дуетът й с Menil Velioski – “Imaš sve / Имаш всичко” почитателите на поп-фолка определиха да заеме 4-то място, а горещото видео “Хеликоптер” бързо се изкачи до 7-ма позиция. С него Ариа възнамерява да атакува нощните клубове веднага след старта на тяхната работа и със сигурност ще има успех.

Младият изпълнител Антонио участва в Top 10 Planeta 4K не само с видеоклипа на песента “Идвам да те взема”. В песента участие взема и Таня Маринова, а гледанията на видеото в PlanetaOfficial му отредиха 6-тото място. Антонио е голямата изненада в предаването, а какво ще сподели той със зрителите, ще узнаете ако проследите класацията.

В Top 10 Planeta 4K – New Stars 2021 са включени още видеоклипове, на които зрителите обърнаха специално внимание. Кирил Атанасов ft. Ивета и “Страх” са на 8-мо място, девети са Данна и Маджуна с видеото на “Тока”, а на 10-та позиция е най-новият видеоклип на Радко – “Няма да те пусна”. За всички тези и за още изненади, които сме включили в чарта може на научите ако гледате телевизионните канали Planeta 4K и Планета / Планета HD тази седмица.

 

КАТЕГОРИИ