Новият дует на Анелия и Кириакос Георгиу с клубна премиера

Новият дует на Анелия и Кириакос Георгиу с клубна премиера

Анелия и гръцкият изпълнител Кириакос Георгиу представиха в PlanetaOfficial в YouTube новия си дует “Подлудяваш ме”.  Двамата се събраха след огромния успех, който пожъна първото им съвместно парче “Кажи ми” и решиха да зарадват феновете си с нещо ново. “Подлудяваш ме” отново има силен емоционален заряд и разказва за разтърсваща любов. Песента веднага получи многобройни харесвания, а положителните коментари на закъсняха:

“Анелия е мега красива в клипа, Kyriacos има прекрасен глас. Първият им дует беше страхотен, а този е достойно продължение!”, “Само аз ли си мисля, че тази жена се различава от другите поп-фолк певици като визия и глас, различна и уникална.”, “Анелия се скъса от работа тази година и неслучайно най-големият хит на 2018-та за “Пайнер” е неин. Поздравления и успех на новото парче.”, “Дуетът е супер! Тази година няма слабо от Анелия! Гръмна!”


Музиката и аранжиментът на “Подлудяваш ме” са на Деян Асенов, а текстът е обединил творческите идеи на Петя Радева и Кириакос Георгиу, който е автор на гръцкия текст. Режисьор на лентата е Александър Моллов, а за визията на певицата се погрижиха Никола Иванов /грим/ и Fetish Hair Studio /коса/. По време на снимките на клипа Анелия и Кириакос Георгиу заснеха и фотосесия с Теди Грозданов.
Дуетът ще има и своята официална клубна премиера на 22 ноември в пиано-бар “Театро”, където Анелия има участие, а гръцката звезда ще я придружи, за да изпълнят песента заедно на живо.

КАТЕГОРИИ