Ново видео от Теди Александрова ft. Илиян

Ново видео от Теди Александрова ft. Илиян

“Влизам и гърмя“ е заглавието на най-новото видео в PlanetaOfficial и в ефира на Planeta 4K, представено от Теди Александрова ft. Илиян. Сингълът се появява в разгара на лятото, за да вдигне още повече градуса на забавленията край морския бряг, а и не само. Сингълът е вторият, който обединява изпълнителите на “Пайнер“ в общ проект през 2021 година, защото преди около месец премиера направи и дуетът им “Автомата“. Той се превърна в тотален хит, а часове след появата си - “Влизам и гърмя“ дава същата заявка, според коментарите на феновете.

“Супер купонджийска песен на Теди, както винаги“, “Първо Автомата, а сега и тази трепачка. Тедито няма спирачка“, “Откакто излезе албумът не съм спрял да я слушам“, “От двамата нищо лошо не съм чула“, Доста яка песен! За избухвация е екстра, страхотен проект!!“, пишат абонатите в YouTube.


“Влизам и гърмя“ е по музика на Moisa Narcisa – Raluca, аранжимент на Даниел Ганев. Текстът е на Теди Александрова и Соня Ангелова. Режисьор и сценарист на видеоклипа отново е Николай Скерлев. Тази песен е включена в новия албум на Теди Александрова – “Сърце мое“ и е единствената, която до този момент не бе представена с видеоклип.

Официалната й премиера обаче се състоя на промоцията на албума в Bushido Club в Пловдив в началото на месец юни. Припомняме Ви, че бляскавото празненство се превърна в LIVE партито на сезона в Града под тепетата, а много колеги, почитатели и приятели уважиха една от най-атрактивните звезди на “Пайнер“. Сред ВИП гостите на купона бяха Ивана, Яница, Татяна, Айви, Таня Маринова, Илиян, Борис Дали, Емрах, Антонио и др, а Преслава, която бе на участие и не успя да присъства лично, изпрати огромен букет за Теди Александрова.

Снимка промоция - Bushido Club

 

КАТЕГОРИИ