“Няма да ми мине” застана на върха в “Планета Топ 20”

“Няма да ми мине” застана на върха в “Планета Топ 20”

“Няма да ми мине” на Галин и Лидия е лидерът за март в месечната музикална класация “Планета Топ 20”. Парчето дублира победата си в стрийминг платформата А1 Xplore, която меломаните избират все по-често, за да слушат любимите си песни от каталога на музикална компания “Пайнер“. Хитовото заглавие направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube в края на февруари, а към днешна дата има близо 8 милиона преглеждания.

На втора позиция е най-актуалния хит в репертоара на Преслава със заглавие “Изтрезняваш ли”, който е следван от “Не си прави труда” на Джордан и “Скъпото се плаща” на Емануела. В челната петица се класира и безспорният хит на Галена, “Сърце”. Певицата влиза в чарта и с “Феноменален”.

Шестото място в “Планета Топ 20” е резервирано за Анелия и нейното актуално парче “Заради теб”. Останалите три клипа, които са в десятката са “Яко ми е” на Джена, “Да ме гали” на Мария и дуета “Ще ме предадеш ли” на Ваня и DJ Дамян.
Ако искате да разберете кои са другите клипове, които намират място в “Планета Топ 20” за месец март, може да го направите в официалния канал на “Пайнер” в YouTube – PlanetaOfficial.

КАТЕГОРИИ